Rakkauden Metsä Helsinki

Rakkauden Metsä Vuosaaren avajaisia vietettiin 28.08.2020

Rakkauden Metsä Vuosaari on 2500 m2 kokoinen alue, jonka kasvualusta on kierrätysmaata. Rakkauden Metsä Vuosaaren muotokielenä on sydämen muoto ja alueelle istutetaan ohjatusti 280 alueelle soveltuvaa puuntainta.

Helsingin kaupunki tiedottaa 03.11.2020:

”Rusakoiden, kauriiden ja jyrsijöiden puunkuorten kaluamisen ehkäisemiseksi Rakkauden metsä on aidattu talveksi. Aita poistetaan kesäksi, kun jyrsijöillä ja muilla eläimillä on ravintoa kaikkialla.”

Helsingin Vuosaaren Rakkauden Metsä on osa Helsingin kaupungin isompaa hanketta, jonka hallinnoinnista, tapahtumasta ja tiedottamisesta vastaa Helsingin kaupunki.

Vuosaaren Rakkauden Metsän osallistujat saivat halutessaan ostaa todistuksen Rakkauden Metsän nettisivuilta, mutta puiden istutus hallinnoidaan Helsingin kaupungin puolesta. Helsingin kaupunki avasi sivuston, jonka kautta helsinkiläiset saivat varata puun istutettavaksi 28.8.2020 tapahtumaan,  ja jossa tiedotetaan Vuosaaren Rakkauden Metsään liittyviä uutisia : Rakkauden Metsä Helsinki 

Tarjolla oli 280 puun tainta ja ne kaikki varattiin alle vuorokaudessa.

Vuosaaren Rakkauden Metsän avajaisissa Anni Sinnemäki, Leo Stranius ja Anu Nylund

Vuosaaren Rakkauden Metsän avajaisissa Anni Sinnemäki, Leo Stranius ja Anu Nylund

Rakkauden Metsä Vuosaari -hankkeesta ja avajaisista vastaa Elin Nummi Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialalta. Helsingin Rakkauden Metsä on toteutunut kaupunginvaltuutettu Leo Straniuksen (vihreät) aloitteesta.