Todistus Rakkauden Puun istuttamisesta ja merkintä karttaan

Istuttamalla Rakkauden Puun, toimittamalla tiedot ja maksamalla todistuksesta liityt Rakkauden Metsä -yhteisöön ja olet mukana suojelemassa luontoa. Lahjoitamme jokaisesta ostetusta todistuksesta 10 euroa Luonnonperintösäätiölle

Teemme arvojemme mukaisesti yhteistyötä muiden kanssa ja tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kannattaa pienten yritysten toimintaa. Luontoretket tehdään yhdessä luontomatkailuyritysten kanssa. Painetut todistukset ja magneetit (9 x 9 cm) valmistetaan Länsi-Lapissa (Paperivalo) käsin tehdylle kauniille paperille.

Puun sijainti lisätään Rakkauden Metsä -kartalle, puun tarina kirjataan haluttaessa todistukseen ja jaetaan Rakkauden Metsän sosiaalisen median sivustoilla.

Ota kuva puun istutustilanteesta, laita se jakoon oman sosiaalisen median tilillesi ja lisää siihen #rakkaudenmetsä #loveforestfinland @rakkaudenmetsa

Voit valita seuraavista tuotteista: 

Tuote 1: Ilmoita, mihin istutat puun ja kenelle se on omistettu.
Sähköinen, ei tulostettava todistus sähköpostiin 19 €
Tuote 2: Ilmoita, mihin istutat puun ja kenelle se on omistettu.
Sähköinen todistus sähköpostiin ja painettu todistus postitse 36 €.
Tuote 3: Ilmoita mihin istutat puun ja kenelle se on omistettu.
Sähköinen todistus sähköpostiin, Rakkauden Metsä-magneetti ja painettu todistus postitse 42 €.

Huomioithan, että näihin tuotevaihtoehtoihin ei sisälly puun taimi, vaan se tulee itse hankkia tai osallistua valmiisiin tapahtumiin, joihin ilmoittaudutaan erikseen.

Kaikista yllä mainituista summista maksetaan 10€ Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojeluun. Hinnat sisältävät postitus-ja käsittelykulut sekä 24% alv.

Tästä voit siirtyä ostoksille: Rakkauden Metsä kauppa

Tarjoamme  mahdollisuuden osallistua Rakkauden Puiden istutukseen, luonnon suojeluun ja edellä esitettyjen tuotteiden ostamiseen. Osta itse taimi ja istuta se luvanvaraiselle paikalle. Puun istutus on mieleenpainuva muisto loppuiäksi. Todistus on kaunis muisto lahjan saajalle. Osta tuotteet nettisivujemme Kaupasta

Lue ohjeet Rakkauden Puun istutukseen: Istuta Rakkauden Puu 

Muita tuotteita ja palveluita, joista tiedotamme erikseen:

  1. Tuote: ilmoittaudu mukaan luontoretkelle, jonka aikana istutetaan puu yhdessä.
  2. Tuote: ilmoittaudu mukaan istuttamaan puu Rakkauden Metsä – kohteeseen.
  3. Sesonkituote: tiedotamme sesonkikampanjoista (Joulupuu, Ystävänpäivän kampanja yms

Olemme suunnitelleet Rakkauden Metsä T-paidan ottamista valikoimiin ja tehneet kattavan selvityksen tarjolla olevista yhteistyökumppaneista. Olemme tulleet lopulta siihen tulokseen, että meillä kaikilla taitaa olla jo riittävästi kaikkea, myös T-paitoja.

Suomessa ei myöskään vielä ole mahdollista ostaa kaikin puolin vastuullista t-paitaa (kierrätysmateriaali, valmistus Suomessa, koko tuotantoketjun eettisyys täysin varmistettu, mahdollisimman pieni luonnonvarojen käyttö ja pienet päästöt).

Kokeilemme mahdollisesti ratkaisua, jossa jokainen voi itse ”tuunata” haluamansa jo olemassa olevan vaatteen, laukun, kengät tms. Rakkauden Metsä -merkillä. Hyödynnetään jo olemassa olevaa eikä tehdä uutta – kiertotalousajattelun henkeen.