Todistus Rakkauden Puun istuttamisesta ja merkintä karttaan

Istuttamalla Rakkauden Puun, toimittamalla tiedot ja maksamalla todistuksesta liityt Rakkauden Metsä -yhteisöön ja olet mukana suojelemassa luontoa. Lahjoitamme jokaisesta mukaan ilmoitetusta puusta 10 € Luonnonperintösäätiölle (2020).

Täytä pyydetyt tiedot lomakkeeseen, niin lähetämme laskun sähköpostitse. Saat sähköisen tai painetun Rakkauden Metsä -todistuksen toimittamillasi tiedoilla.  Painetut todistukset ja magneetit (9 x 9 cm) tehdään Länsi-Lapissa (Paperivalo) käsin tehdylle kauniille paperille. Tuotteiden valinnalla haluamme kannattaa pienten yritysten työtä.  Puun sijainti lisätään Rakkauden Metsä -kartalle, puun tarina kirjataan haluttaessa todistukseen ja jaetaan Rakkauden Metsän sosiaalisen median sivustoilla.

Ota kuva puun istutustilanteesta, laita se jakoon oman sosiaalisen median tilillesi ja lisää siihen #rakkaudenmetsä #loveforestfinland @rakkaudenmetsa

Voit valita seuraavista tuotteista: 

Tuote 1: Ilmoita, mihin istutat puun ja kenelle se on omistettu.
Sähköinen, ei tulostettava todistus sähköpostiin 16 €
Tuote 2: Ilmoita, mihin istutat puun ja kenelle se on omistettu.
Sähköinen todistus sähköpostiin ja painettu todistus postitse 32 €.
Tuote 3: Ilmoita mihin istutat puun ja kenelle se on omistettu.
Sähköinen todistus sähköpostiin, Rakkauden Metsä-magneetti ja painettu todistus postitse 39 €.

Huomioithan, että näihin tuotevaihtoehtoihin ei sisälly puun taimi, vaan se tulee itse hankkia tai osallistua valmiisiin tapahtumiin, joihin ilmoittaudutaan erikseen.

Kaikista yllä mainituista summista maksetaan 10€ Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojeluun. Hinnat sisältävät postitus-ja käsittelykulut sekä 24% alv.

Voit istuttaa useita puita, omistaa ne eri henkilöille, saada jokaisesta oman todistuksen ja maksaa kaikki yhdellä laskulla. Laita tällöin kaikkien nimet ”Kenelle puu on omistettu” -kohtaan. Jos istutat enemmän kuin 3 puuta ja ostat tuotteet kaksi tai kolme, pyydä tarjous.

Tarjoamme nyt  ensimmäisessä vaiheessa mahdollisuuden osallistua Rakkauden Puiden istutukseen, luonnon suojeluun ja edellä esitettyjen tuotteiden ostamiseen. Osta itse taimi ja istuta se luvanvaraiselle paikalle. Puun istutus on mieleenpainuva muisto loppuiäksi. Todistus on kaunis muisto lahjan saajalle.

Lue ohjeet Rakkauden Puun istutukseen: Istuta Rakkauden Puu 

Tulemme tarjoamaan myös muita palveluita ja tuotteita.  Avaamme tänne verkkokaupan vuoden 2020 aikana.

Suunnitteilla olevia lisäpalveluja ja tuotteita:

  1. Tuote: ilmoittaudu mukaan luontoretkelle, jonka aikana istutetaan puu yhdessä.
  2. Tuote: ilmoittaudu mukaan istuttamaan puu Rakkauden Metsä – kohteeseen.
  3. Tuote: tuunaa oma T-paita, laukku tai tuote Rakkauden Metsä – merkillä

Olemme suunnitelleet Rakkauden Metsä t-paidan ottamista valikoimiin ja tehneet kattavat selvityksen tarjolla olevista yhteistyökumppaneista. Olemme tulleet lopulta siihen tulokseen, että meillä kaikilla taitaa olla jo riittävästi kaikkea, myös t-paitoja. Suomessa ei myöskään vielä ole mahdollista ostaa kaikin puolin vastuullista t-paitaa (kierrätysmateriaali, valmistus Suomessa, koko tuotantoketjun eettisyys täysin varmistettu, mahdollisimman pieni luonnonvarojen käyttö ja pienet päästöt). Olemmekin päätyneet kokeilemaan ratkaisua, jossa jokainen voi itse ”tuunata” haluamansa jo olemassa olevan vaatteen, laukun, kengät tms. Rakkauden Metsä -merkillä. Hyödynnetään jo olemassa olevaa eikä tehdä uutta – kiertotalousajattelun henkeen.