Rakkauden Metsä Loppi

Rakkauden Metsä kasvaa siellä, minne Rakkauden puita on istutettu.

Voit istuttaa puun mihin tahansa luvanvaraiselle paikalle ja käydä vierailemassa puun luona, voit seurata puun kasvua ja muistella sitä tarinaa, jonka muistoksi puu istutettiin.

Rakkauden Metsä -konseptiin kuuluu myös yhteisten Rakkauden Metsäksi nimettyjen metsien avaaminen. Näihin metsin voi tulla istuttamaan puun silloinkin, jos ei omaa paikkaa puulle ole. Puiden istutuksiin liittyy yhteisöllisyys ja yhteisten tapaamisten järjestäminen.

Rakkauden Metsiin voi istuttaa puita ennakkoon ilmoitettuina ajankohtina. Seuraa ilmoittelua yhteisistä tapahtumista!

Rakkauden Metsä Loppi

Rakkauden Metsä Loppi on ensimmäinen Rakkauden Metsäksi nimetty metsä Tevännöllä, Lopen kunnassa Kanta-Hämeessä. Metsän on aikoinaan omistanut Rakkauden Metsä – konseptin kehittäneen Anu Nylundin isoisovanhemmat ja Anu on lunastanut metsän Rakkauden Metsäksi kesällä 2020.

Ensimmäiset puut on istutettu metsään 26.06.2020. Kehitämme palveluita, joissa luontoretken aikana voidaan käydä istuttamassa Rakkauden puun.

Seuraa ilmoittelua tapahtumista täällä ja sosiaalisessa mediassa.

Rakkauden Metsä on Mood of Finland Oy:n alatoiminimi.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Anu Nylund
Mood of Finland Oy
anu.nylund@moodoffinland.fi
+358 40 9622006
www.moodoffinland.fi

Rakkauden Metsä on Mood of Finland Oy:n alatoiminimi. Mood of Finland Oy on hakenut ja saanut kansainvälisen Biosphere -sertifikaatin osoituksena vastuullisesta toiminnasta. Mood of Finland Oy on jatkona käynyt läpi Business Finland / Visit Finlandin hallinnoiman Sustainable Travel Finland – ohjelman ja saanut käyttöönsä merkin osoituksena vastuullisesta toiminnasta. Ohjelma ohjaa jatkuvaan kehittämiseen ja uuden oppimiseen ja se uusitaan kahden vuoden välein.