Yhteistyökumppanit

Yhteistyö-
kumppanit

Rakkauden Metsä on konsepti, jota toteutetaan Mood of Finland Oy:n arvojen mukaisesti: Luovasti, Innostaen, Vastuullisesti – yhdessä muiden kanssa, hyvällä moodilla.

Reilu yhteistyö ja luovien toimijoiden inspiraation lähde

Rakkauden Metsä on inspiroinut luovien alojen tekijöitä, pöytälaatikkokirjailijoita, uusien kestävien innovaatioiden tekijöitä ja taitelijoita. Teemme yhdessä muiden kanssa ja näin jokainen Rakkauden Metsän vierailijakin on mukana tukemassa yrittäjyyttä.

Mainostoimisto Adams suunnitteli ja lahjoitti kauniin logon

Paperivalo ja käsin tehty paperi

Rakkauden Metsä – todistus ja jääkaappimagneetti painetaan Lapissa käsin tehdylle kauniille paperille. Haluamme kannattaa pieniä, vastuullisesti toimivia yrityksiä eikä alhainen hinta ole yhteistyökumppaneiden valinnan kriteeri. Toivomme Rakkauden Metsän yhteisöstä kiinnostuneiden arvostavan näitä valintoja. Lue lisää paperin valmistuksesta: Paperivalo

Todistukset painetaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi ja saksaksi. Osta omasi: Kauppa

Rakkauden Metsä- konseptin kehittäjän, Anu Nylundin poika Daniel Nylund on säveltänyt Rakkauden Metsä – tunnusmusiikin, jonka hän soittaa kitaralla esittelymateriaalin taustalla:

Rakkauden Metsä – konseptin kehittäjän, Anu Nylundin, Elina-serkun mies Jani-Jukka Miettinen kirjoitti runon (taustalla tunnusmusiikki)

Orimattilassa toimiva Erä- ja luontopalvelujen tuottaja Adventuristo (Risto Karjalainen) teki Lopen Rakkauden Metsä- tulisijan, joka on ilahduttanut metsän vieraita kesästä 2021 alkaen.

Loppilainen Eräloppi (Tomi Järvinen) teki lopen Rakkauden Metsään pitkospuita, jotka helpottavat ojien ylittämistä:

Aina kun mahdollista, yhdistämme Rakkauden Metsä – retkille ruokailuja ja vierailuja lähitalueen yrityksiin. Lopella on kiva käydä syömässä ihan metsän vieressä olevalla Pelto-Seppälän tilalla. Tarkista aukioloajat, ravintola ja tilapuoti eivät ole avoinna koko ajan. Ravintolan listalta löydät viimeistään kesällä 2022 myös Rakkauden Metsä – nimikkopizzan.

Oletko sinä kiinnostunut tekemään yhdessä

Rakkauden Metsä kasvaa siellä, minne Rakkauden puut on istutettu. Symbolisen Rakkauden Puun voi istuttaa mihin tahansa maanomistajan luvalla ja lopulta puista kasvaa eri puolille Suomea ja maailmaa muodostuva Rakkauden metsä. Konseptissa tärkeää on symbolisten puiden istutusten lisäksi lahjoittaa rahaa luonnon suojeluun.

Rakkauden Metsä -konseptilla haluamme muistuttaa päästöjen vähentämisen olevan ensisijainen toimi ilmastonmuutoksen ehkäisemisessä. Haluamme hiilinielujen säilyttämisen ja lisäämisen ohella muistuttaa myös luonnon monimuotoisuuden säilymisen tärkeydestä. Luonto tarvitsee nyt meidän tukeamme, se on antanut meille niin paljon.

Kaikilla ei ole paikkaa, johon puun istuttaa ja sen vuoksi etsimme kumppaneita, jotka haluavat osallistua ja tarjota alueen puun istutuksille.

Haluatko olla mukana Rakkauden Metsä – yhteisön kumppanina?

Rakkauden Metsä -konsepti sisältää aina sekä puun istutuksen että lahjoituksen luonnon suojeluun. Ensimmäiset Rakkauden Puut istutettiin kesäkuussa 2020 Lopelle.

Rakkauden Metsä -kumppanuus voi tarkoittaa ainakin seuraavia yhteistyön muotoja:

 1. Kunta, kaupunki tai yksityinen maanomistaja tarjoaa maa-alueen Rakkauden puiden istutuspaikaksi.
  • Tämä paikka merkitään Rakkauden Metsä:n karttaan ja yhteystiedot lisätään nettisivuille ja sosiaalisen median viestintään.
  • Maanomistaja voi tiedottaa, milloin ja mitä puita metsään voi istuttaa ja tiedot lisätään Rakkauden Metsä-sivustolle.
  • Muita kampanjoita voidaan tehdä tukemaan näkyvyyttä ja puun istuttajat ohjataan ostamaan  Rakkauden Metsä- tuotteet verkkokaupasta.
  • Maanomistajan tulee huolehtia puiden luonnollisen kasvun edellytyksistä, mutta erityistä suojeluvelvoitetta ei ole.
 2. Matkailuyritys sisällyttää Rakkauden Metsä – palvelun osaksi palvelupakettia.
  • Luontomatkailuyrittäjä voi luontoon suuntautuvan retken aikana sisällyttää Rakkauden Puun istutuksen osaksi elämyspalvelua.
  • Tämä on erinomainen tapa tuottaa tarina luontoyhteydestä, luonnon suojelun merkityksestä ja rakkaudesta osaksi vierailijan kokemusta.
  • Matkailijat haluavat kasvavissa määrin osallistua hyvän tekemiseen ja yhteinen tekeminen jättää muistijäljen, joka todennäköisesti säilyy mielessä läpi koko elämän.

Rakkauden Metsä on Mood of Finland Oy:n alatoiminimi. Mood of Finland Oy on hakenut ja saanut kansainvälisen Biosphere -sertifikaatin osoituksena vastuullisesta toiminnasta.

Mood of Finland Oy on jatkona käynyt läpi Business Finland / Visit Finlandin hallinnoiman Sustainable Travel Finland – ohjelman ja saanut käyttöönsä merkin osoituksena vastuullisesta toiminnasta. Ohjelma ohjaa jatkuvaan kehittämiseen ja uuden oppimiseen ja se uusitaan kahden vuoden välein.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Anu Nylund
Mood of Finland Oy
anu.nylund@moodoffinland.fi
+358 40 9622006
www.moodoffinland.fi